Over ons

Douaneagentschap voor bedrijven in België

WA Customs is hét douaneagentschap voor internationale ondernemingen in België. Al ruim 20 jaar maakt WA Customs het mogelijk om bedrijven te verbinden met de rest van de wereld. Het douanekantoor van WA Customs is centraal gelegen in de Benelux en toegankelijk voor zowel de Belgische als de Nederlandse markt.

Internationaal transport van en naar België

Veel bedrijven in België hebben nood aan een douanekantoor dat méér doet dan het aanleveren van de juiste papieren. WA Customs maakt het mogelijk voor bedrijven in België om internationaal te handelen, op een manier die past bij het bedrijf. Uit eigen ondervinding blijkt dat klanten wederom voor WA Customs kiezen door de servicegerichte aanpak en het maatwerk advies.

Ervaren douaneagentschap in Meer, Hoogstraten

In 1997 begon WA Customs als eenmanszaak van Wim Antonissen. Binnen een korte tijd groeide het bedrijf uit tot een succesvolle B.V. Waar in de beginjaren WA Customs enkel gestationeerd was in Nederland, opereert het douaneagentschap sinds 2001 vanuit Hoogstraten (Meer) in België. Het bedrijf van Wim Antonissen is inmiddels een begrip in de Benelux wat betreft internationaal transport. In 2011 nam Benny van Laerhoven het stokje over. Samen met zijn team van gemotiveerde sterspelers houdt Laerhoven het werk van Antonissen in ere.

In zowel België als Nederland komen er steeds meer nieuwe opdrachten, die vragen om een specifieke maatwerk oplossing. Bent u ook op zoek naar een douaneagentschap dat nét wat meer de tijd neemt voor uw verzoek? Neem contact met ons op!

Vragen? Neem contact met ons op